Zwemplezier voor het leven 

Kinderen leren zwemmen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Uw kind moet de gehele opleiding bewegingen aanleren, oefenen en perfectioneren. Tegelijkertijd moet het een aantal obstakels leren overwinnen zoals onder water gaan, drijven, weerstanden ervaren, diep en ondiep etc.
Kortom een complex geheel.

Een veel gemaakte vergissing is dat u uw kind gaat vergelijken met een ander kind. Geen kind is gelijk (als dat zo was dan was het een stuk eenvoudiger) of zal tegelijk met anderen bovengenoemde drempels overwinnen. Het ene kind doet er gewoon wat langer over dan het andere. Daar is niets mis mee. Het vraagt soms wat extra geduld van de lesgever en het kind maar vooral van de ouders.

Wij willen bij N.O.A.V. uw kind graag een waardevol diploma verstrekken, waarmee het overal terecht kan en waarin u het vertrouwen kunt hebben dat uw kind ook echt kan zwemmen. Dit brengt soms met zich mee dat het toch wel eens wat langer kan duren dan u verwacht had. Wij schenken elk kind individueel aandacht en bepalen per kind of het moment is aangebroken “door te schuiven” naar een volgende groep. Goede kwaliteit bereiken we meestal na  2 jaar.
© SV NOAV Zwemmen. All Rights Reserved. 2013-2020