Informatie voor de deelnemers 
Buiten de normale gegevens (naam, adres, geboortedatum etc.) is het van belang dat wij informatie van de ouders krijgen over eventuele beperkingen en handicaps van uw kind. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld ademhalingsmoeilijkheden, een heupafwijking. Ook gedragsstoornissen, A.D.H.D, medicijn gebruik, diabetes, slechthorendheid, zaken die dus voor het zwemmen leren extra aandacht vragen.
Onze instructeurs kunnen daar dan meer rekening mee houden.

Afmelding wegens ziekte
Het is wenselijk te melden wanneer uw kind de les langere tijd niet kan bezoeken in verband met ziekte of anderszins.
U kunt dan een bericht sturen naar onze algemene emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afmelding wegens einde lidmaatschap
Een correcte afmelding als lid is voor u en voor ons van belang. Het is belangrijk voor u omdat uw contrutie anders onterecht geïncasseerd wordt. Voor onze penningmeester brengt het extra werk met zich mee om de administratie kloppend te houden.

Afmelden kan alleen via ons algemene emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dus niet mondeling!

 

Diploma's
N.O.A.V. verzorgt de opleiding voor alle zwemdiploma's en dat zijn er nogal wat. Klik op de onderstaande link en u wordt verbonden met de pagina van de Nationale Raad Zwemdiploma's waar alle eisen van de diploma's staan. Kies boven in beeld " Nationaal Zwemdiploma" om de informatie te bekijken.
www.nationaalzwemdiploma.nl
We beginnen met puppy 1, 2, 3, 4 en 5 (Nieuwe opzet vanaf augustus 2018). Vervolgens gaan we verder met A, B en C en de basisdiploma's zwemvaardigheid 1, 2 en 3. De bijdrage hiervoor is €5,00 per diploma.