Informatie voor de deelnemers 


Buiten de normale gegevens (naam, adres, geboortedatum etc.) is het van belang dat wij informatie van de ouders krijgen over eventuele beperkingen en handicaps van uw kind. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld ademhalingsmoeilijkheden, een heupafwijking. Ook gedragsstoornissen, A.D.H.D, medicijngebruik, diabetes, slechthorendheid, zaken die dus voor het zwemmen leren extra aandacht vragen.
Onze instructeurs kunnen daar dan meer rekening mee houden.

 

Aanmelden lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap voor  te komen (leren) zwemmen schiet dan één van de instructeurs aan of stuur een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De aanmelding is de eerste stap want er moeten natuurlijk nog een aantal zaken geregeld worden. Daarom zal dan contact met je opgenomen worden om e.e.a. door te spreken (wat en wanneer en andere vragen), want wij hechten erg aan een persoonlijke toelichting over hoe een en ander in zijn werk gaat.Afmelding wegens ziekte


Het is wenselijk te melden wanneer uw kind de les langere tijd niet kan bezoeken in verband met ziekte of anderszins.
Je kunt dan een bericht sturen naar onze algemene emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Afmelding wegens einde lidmaatschap


Een correcte afmelding als lid is voor u en voor ons van belang. Het is belangrijk voor u omdat jouwcontributie anders onterecht geïncasseerd wordt. Voor onze penningmeester brengt het extra werk met zich mee om de administratie kloppend te houden.

Afmelden kan alleen via ons algemene emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dus niet mondeling!

 

Diploma's


N.O.A.V. verzorgt de opleiding voor alle zwemdiploma's en dat zijn er nogal wat. Klik op de onderstaande link en u wordt verbonden met de pagina van de Nationale Raad Zwemdiploma's waar alle eisen van de diploma's staan. Kies boven in beeld " Nationaal Zwemdiploma" om de informatie te bekijken.
www.allesoverzwemles.nl

We beginnen met Kleine Zeemeermin-zwemmen. Vervolgens gaan we verder met A, B en C en de basisdiploma's zwemvaardigheid 1, 2 en 3. De bijdrage hiervoor is €5,00 per diploma.

© SV NOAV Zwemmen. All Rights Reserved. 2013-2020