Naam Functies E-mail

Materiaalbeheer duiken: Bestuurlid P.Caelen
F.Peeters

Veiligheid: Bestuurleden P.Caelen,  S.Kuijpers-Stams
B. Reijnen/P.Caelen (Duiken) S. Kuijpers-Stams (Zwemmen)

Zwembadadres
Zwembad In de Bandert
Bandertlaan 7
6101 LZ Echt

A.Ermans
Heerenlandstraat 17
6143BG Guttecoven

Verenigingsstatuten
s.v. N.O.A.V.-zwemmen is een vereniging officieel ingeschreven bij de KvK in het verenigingsregister onder nr.: 40175455 en derhalve rechtspersoon. Het verenigingsstatuut is notarieel vastgelegd en voor elk lid gratis verkrijgbaar bij het secretariaat.