Naam Functies Telefoonnummer E-mail
L. Schlangen-Peters  Voorzitter / website / secretariaat 046-4491332 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissie Leszwemmen & Aquajoggen

P. Caelen
Zie ook sv NOAV divingteam

Verenigingsstatuten
s.v. N.O.A.V.-zwemmen is een vereniging officieel ingeschreven bij de KvK in het verenigingsregister onder nr.: 40175455 en derhalve rechtspersoon. Het verenigingsstatuut is notarieel vastgelegd en voor elk lid gratis verkrijgbaar bij het secretariaat.