Contact

 

Algemeen, voorzitter/secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zwemmen


Heeft u vragen over de vorderingen van uw kind? Stel deze dan in het zwembad! Voor het ondiepe bad vraag naar Debby, voor het diepe bad is dat Silvia: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contributie en betalingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden lidmaatschap zwemmen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmelden lidmaatschap zwemmen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Duiken

Heeft u vragen over duiken en snorkelen bij onze vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden lidmaatschap duiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmelden lidmaatschap duiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Heeft u vragen rondom het toezicht bij de zwemlessen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
© SV NOAV Zwemmen. All Rights Reserved. 2013-2019