FAQ Covidprotocol SV-NOAV.

Wij begrijpen dat er nog veel vragen zijn. Hier de antwoorden op een aantal veelvoorkomende vragen:

• Waar kunnen ouders wachten?
    De kantine is gesloten. Ouders met broertjes/zusjes moeten buiten het gebouw wachten. Dit kan voor op het plein, in de auto of thuis.
  • Worden de kinderen begeleid bij binnenkomst?
    Wij hebben extra mensen ingezet voor toezicht. In de hal worden de kinderen opgevangen en wordt de weg gewezen. Ook bij de kleedlokalen is iemand van toezicht aanwezig. In de MIVA-ruimte, waar kinderen moeten wachten voor de les, is een derde vrijwilliger van toezicht aanwezig, die de kinderen wijst hoe en wanneer ze naar binnen moeten.
  • Mijn kind vindt omkleden nog moeilijk, maar ouders mogen niet naar binnen. Wat nu?
    Om te voorkomen dat er te veel volwassenen in de kleedlokalen zijn, mogen alleen ouders van kinderen jonger dan 6 jaar TOT 26 SEPTEMBER mee naar binnen om te helpen. Voor alle andere kinderen is toezicht aanwezig. De vrijwilligers van toezicht zijn bereid om kinderen te helpen als omkleden nog niet helemaal lukt.
  • Waarom mogen ouders na 26 september niet meer mee om te helpen?
    Jonge kinderen (< 6 jaar) kunnen in de eerste 4 weken samen met één ouder oefenen. Daarna zullen ze zelf moeten omkleden. Als kinderen wat hulp nodig hebben, dan kan toezicht hen helpen.
    Op deze manier geven we volwassen zwemmers genoeg ruimte om te kunnen omkleden.
  • Hoe zit dat bij ouder-kind zwemmen?
    Bij ouder-kind zwemmen mag één ouder meezwemmen. Neem geen andere familie mee, want zij zullen wel buiten het gebouw moeten wachten.
  • Mogen volwassen zwemmers gewoon naar binnen lopen zoals voorheen?
    Nee, ook volwassen zwemmers moeten wachten in de MIVA-ruimte totdat ze naar binnen gestuurd worden door toezicht.
  • Ik ben verkouden en ben getest en heb geen corona, mag ik komen zwemmen?  Ja dat mag indien je 24 uur klachtenvrij bent.
  • Ik heb last van de verhoogde chloor concentratie in het zwembad, mag ik een zwembril op? I.v.m. meer chloor in het water is besloten dat een zwembrilletje voorlopig toegestaan is. Alleen examen onderdelen voor A,B en C moeten ZONDER brilletje gedaan worden.

Als er nog meer vragen zijn, stel ze gerust door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tags: ,