Welkom bij s.v. N.O.A.V.-zwemmen en duiken.

De vereniging is opgericht 1 mei 1966 en heeft nu als belangrijkste activiteiten recreatief zwemmen, aquajoggen en duiken.

Voor zowel het zwemmen als duiken verzorgen wij een opleiding en  hebben we de beschikking over eigen instructeurs die dit op geheel vrijwillige basis invullen.

Of je nu aan je conditie wilt werken, je techniek verbeteren, extra zwem- of duikvaardigheden wilt leren dan ben je bij onze vereniging welkom. Voor wedstrijd zwemmen verwijzen we je graag naar onze zusterverenigingen in de gemeente.

Mededeling:

De ouders van de kinderen die zaterdag 9 februari 2019 hun diploma hebben gehaald, hebben allemaal een email gekregen met de nieuwe starttijd van hun zwemles.

Mocht u geen e-mail gehad hebben, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.