Wanneer komen de filmpjes van de vlinderslagworkshop op de site?

Vanaf nu ben ik ook hierop ingelogd. Als in oktober de kleine geboren is zal ik dat  ook in deze rubriek doorgeven. Groetjes, Jolanda Klinkers

Als je een berichtje wil maken moet je met de volgende dingen rekening houden. Je moet het berichtje tikken onder de balk met al die symbooltjes. Een bericht moet een titel hebben, maar die krijg je niet te zien.

Ik wil alle medewerkers uitnodigen om te laten weten welke informatie zij willen in het medewerkersgedeelte. Je kunt hier een bericht achterlaten. Daarnaast kun je ook berichten van anderen bekijken om te zien wat zij willen.

Aan- en afmeldingen voor de lessen en het aanmelden van nieuwe leden kunnen gedaan worden via de email van de NOAV. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen over de vorderingen van uw kind? Stel deze dan in het zwembad! Voor het ondiepe bad vraag naar Debby, voor het diepe bad is dat Silvia.

DUS WIL JE GOED LEREN ZWEMMEN, SNORKELEN, DUIKEN OF AAN JE CONDITIE WERKEN, MELD JE AAN BIJ ONZE ZWEMCLUB!